Ocells al Cap a la Bonne

Us convidem a la presentació del ultim treball del grup Ocells al Cap.

Espero que podeu venir.ocells a la bonne 2016
OCELLS AL CAP és un grup de dones artistes, format l’any 2015 per la investigació de l’art de performance i la improvisació. Les diferents membres del grup provenen de diverses llenguatges artistiques, S’uneixen en diferents agrupacions per treballar sobre la improvisació i la sicronicitat.
Hi haurà una presentació pública dels resultats el divendres 26 de febrer a les 19 30h – 20 30h
Entrada gratuïta
Advertisement

About Lesley Yendell

Hi, I am an English sculptor based in Spain. I have worked on various projects around Europe. My work draws both from the domesticated landscape of the Penedes, and everyday domestic objects. It concentrates on the transformation of these objects and introduces new criteria to value not only their aesthetic effect but also their communicative power.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.