‘Lets talk contemporary?’

Aquest proper dissabte 13 d’Octubre, coincidint amb la Fira de Bandolers d’Alcover, celebrarem al Convent de les Arts, la 2a sessió del cicle PARLEM CONTEMPORANI? d’enguany.

 

Obrim el Camp.image002

 

Aquesta sessió l’obrirem amb IIAIO, de Lesley Yendell, una performance motivada per l’aire, les  seves associacions físiques, espirituals y simbòliques. Una acció de l’artista anglesa, que ha fet del paisatge domesticat del camp i dels objectes domèstics quotidians la seva matèria prima.

La col·lecció BEEP d’art electrònic segueix col·laborant amb nosaltres; per cortesia de l’Eugenio Ampudia, podrem veure Prado GP,  una vertiginosa cursa de motos que travessa el museu madrileny i vincula la seva velocitat amb la que habitualment es visiten aquestes venerables institucions.

Més del nostre ritme seran les instal·lacions. Al claustre, el col·lectiu vallenc l’Aparador, amb SILENCI, vol fer una elegia al moment present, on molt sovint la puresa de l’escriptura perd protagonisme i passa a tenir una funció merament comunicativa,

mentre que a les sales, en Thomas Keis -artista multidisciplinar provinent del disseny de mobiliari-  presenta les DOMUS de JANAS, una instal·lació que vol fer visible, en forma esterilitzada, el que normalment queda amagat dins de les roques: la seva estructura geomètrica i volumètrica.

Un concepte entre rituals, misteri i espai, que infongui lleugeresa, volums i formes mínimes plasmades en tres dimensions.

 

En aquesta sessió, es podran veure també un parell de peces de la sessió anterior. Començarem puntualment a 2/4 de 12,  i tancarem com sempre amb un vermut de contemporanis diàlegs al claustre.

Advertisement

About Lesley Yendell

Hi, I am an English sculptor based in Spain. I have worked on various projects around Europe. My work draws both from the domesticated landscape of the Penedes, and everyday domestic objects. It concentrates on the transformation of these objects and introduces new criteria to value not only their aesthetic effect but also their communicative power.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.